François Lecat maakt zich sterk speelklaar te zijn voor de competitiestart, maar beseft dat hij zich opnieuw zal moeten bewijzen.
Volledig scherm
François Lecat maakt zich sterk speelklaar te zijn voor de competitiestart, maar beseft dat hij zich opnieuw zal moeten bewijzen. © Geert De Rycke

Revaliderende Red Dragon François Lecat (ex-Lindemans Aalst): “Ik zal sterker terugkeren”

VOLLEYBAL euromillions leagueReceptie-hoekspeler François Lecat heeft het voorbije seizoen bij Lindemans Aalst niet kunnen brengen wat er van hem verwacht werd. Veel heeft te maken met de schouderblessure waarvoor hij midden februari onder het mes ging. De 28-jarige Red Dragon, wiens contract in Aalst niet werd verlengd, werkt inmiddels aan zijn revalidatie. Hij hoopt over een aantal maanden opnieuw speelklaar te zijn.

  1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

    Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!