Renato Neto (r.) en Danijel Milicevic (l.) in het pizzarestaurant van Milicevic in de Vlaanderenstraat in Gent.
Volledig scherm
Renato Neto (r.) en Danijel Milicevic (l.) in het pizzarestaurant van Milicevic in de Vlaanderenstraat in Gent. © SDG

Renato Neto(ex-AA Gent) zoekt club: “Ik denk dat clubs zich blindstaren op mijn blessure, maar ik ben volledig fit”

voetbal jupiler pro leagueZondag spelen z’n ex-teams AA Gent en Cercle Brugge nog eens tegen elkaar in de Ghelamco Arena, zelf mocht hij vorige woensdag nog eens opdraven om aan de zijde van Ronaldinho een galamatch te spelen. Intussen zit Renato Neto (30) nog steeds zonder club. De Braziliaanse middenvelder is helemaal fit en hoopt zich toch te kunnen bewijzen.

0 reacties

 1. Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklasser Proost Lier voor plaats in kwartfinale van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”
  Futsal Tweede Nationale

  Coach Rudy Plompen gaat met tweedeklas­ser Proost Lier voor plaats in kwartfina­le van beker: “De kansen zijn fiftyfifty”

  In het voorjaar degradeerde Proost Lier naar tweede nationale. Het bestuur stelde een nieuwe ploeg samen om zo snel mogelijk opnieuw te promoveren. De eerste signalen zijn alvast positief. Na zeven speeldagen zijn de Pallieters nog altijd ongeslagen in hun reeks. Vrijdag speelt de ploeg voor een plaats in de kwartfinale van de beker van België tegen reeksgenoot Standard Luik.
 2. Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck (Eendracht Aalst Ladies): “We kunnen met onze smalle kern niet wedijveren met de top van de klassering”

  Marie Van Caesbroeck behaalde met RSC Anderlecht vier landstitels in vijf jaar tijd en dit seizoen levert ze met Eendracht Aalst Ladies een verwoede strijd om van de laatste plaats weg te geraken. Nu zaterdag moet ze het tegen haar ex-club opnemen met de opdracht een nieuwe afstraffing te vermijden, want tot dusver zijn de topploegen een maatje te groot voor de Ajuinen.