Rembert Torhout beschikt ook volgend seizoen over Seppe Vandepoele, Jan-Peter Vandamme, Jarne Andries en Leander Vervacke.
Volledig scherm
Rembert Torhout beschikt ook volgend seizoen over Seppe Vandepoele, Jan-Peter Vandamme, Jarne Andries en Leander Vervacke. © VDB

Rembert Torhout heeft nieuwe bestuurstop en blijft op sportief vlak een ambitieuze tweedenationaler

Volleybal Tweede nationaleOp bestuursvlak is bij Rembert Torhout een en ander veranderd, op sportief vlak niet. De tweedenationaler hoopt volgend seizoen mee te draaien aan de top van het klassement. Michiel Vanderperre stopt, Leroy Landuyt schuift door van Rembert B naar de A-ploeg en Christophe Van Acker hervat.

 1. Man in vorm Tuur Dierckx en KVC Westerlo gaan op zoek naar eerste uitzege in Mechelen: “We moeten nog stappen vooruit zetten”
  voetbal jupiler pro league

  Man in vorm Tuur Dierckx en KVC Westerlo gaan op zoek naar eerste uitzege in Mechelen: “We moeten nog stappen vooruit zetten”

  KVC Westerlo sluit zondagavond de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League af met een verplaatsing naar KV Mechelen. De Kemphanen pakten in eigen stadion zes op zes tegen Cercle Brugge en Standard, maar uit bij OHL en Gent liep het telkens mis in de zone van de waarheid. Hoog tijd dus om nu ook buitenshuis eens een goed resultaat neer te zetten.
 2. Streekgenoten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoopte derde plaats”
  Triatlon

  Streekgeno­ten Hannes Bonami (3de) en Filip Sheridan (4de) pakken na verbeten strijd ticket voor Hawaï in Ironman Finland: “Heel tevreden met deze onverhoop­te derde plaats”

  Opvallend sterke Belgische prestaties in de Ironman van Finland afgelopen weekend. LTTD-atleet Hannes Bonami streed er lang mee voor een tweede plaats, maar moest uiteindelijk vrede nemen met het brons. Streekgenoot Filip Sheridan leverde op zijn beurt ook een strijd voor het podium. Hij kraakte in het afsluitende loopnummer en werd vierde. Dankzij hun knappe prestaties hebben beide triatleten wel een startbewijs voor de Ironman van Hawaï binnen twee maanden te pakken.