Kapitein Reindert Berger probeert een volgende thuisactie op te zetten. Uiteindelijk bleef zijn team tegen  Witgoor op een 1-1-gelijkspel steken.
Volledig scherm
Kapitein Reindert Berger probeert een volgende thuisactie op te zetten. Uiteindelijk bleef zijn team tegen Witgoor op een 1-1-gelijkspel steken. © Bart Borgerhoff

Reindert Berger (Schoonbeek-Beverst): “Dit 1-1-gelijkspel tegen Witgoor is een gemiste kans”

voetbal derde nationale BHet besef dat Schoonbeek-Beverst tegen Witgoor Dessel een unieke kans op de leidersplaats liet liggen, was er ook bij Reindert Berger na het 1-1-gelijkspel. “We speelden hier als neofiet in de reeks zowaar om de leidersplaats. Toen Hulsmans bij Witgoor net voor de pauze een rode kaart slikte, steeg bij ons de overtuiging dat er mogelijk een zege inzat. Alleen bleken wij te onrustig in balbezit en vergaten we ons moment af te wachten.”

  1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
    TV

    ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

    Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.