Karim Tarfi zorgde op slag van rust voor de gelijkmaker, maar puntenwinst leverde zijn doelpunt niet op.
Volledig scherm
Karim Tarfi zorgde op slag van rust voor de gelijkmaker, maar puntenwinst leverde zijn doelpunt niet op. © Geert De Rycke

Regi Van Acker incasseert met FCV Dender op Wezet nederlaag in blessuretijd: “Zwakke eerste helft en niet gefloten strafschop lagen aan de basis van kostbaar puntenverlies”

voetbal eerste nationaleFCV Dender ging op Wezet in de blessuretijd onderuit. Een zure nederlaag voor de blauwhemden, want een dubieuze beslissing van de scheidsrechter beïnvloedde het resultaat. “Een overduidelijke strafschopfout van de thuisdoelman op Ridwane M’Barki werd bij een 1-1-tussenstand niet gefloten”, zegt Dender-coach Regi Van Acker.

 1. Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”
  voetbal tweede nationale b

  Falke Vandecaets­beek (SV Belisia): “Hoofdwonde baart me dan toch geen zorgen”

  Met nog iets meer dan tien minuten op de stadionklok, bleef Falke Vandecaetsbeek (SV Belisia) languit op de mat liggen. Scheidsrechter Clerx besefte meteen de impact van het kopduel tussen Apiah Offori (Hasselt) en de middenvelder uit het thuiskamp en legde de partij meteen stil. “Met een tulband, vakkundig aangelegd door verzorger Kurt Peters, kon ik de partij uiteindelijk volmaken en was het bloeden ook gestopt. Na de partij werd de zwachtel verwijderd en bleek er toch nog wat bloed uit de wonde te sijpelen. De pijn ter hoogte van de slaap stak ook weer de kop op, zodat we toch naar het ziekenhuis trokken”, aldus de 22-jarige middenvelder.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.