Ook de pas aangeworven Jack Mmaee kon de nederlaag voor Heist niet afwenden.
Volledig scherm
Ook de pas aangeworven Jack Mmaee kon de nederlaag voor Heist niet afwenden. © Mpics

Redouan Benhamou en Heist lijden vermijdbare 1-2-nederlaag tegen Rupel Boom: “Dit is zuur”

Voetbal eerste nationaleHeist heeft er een zure nederlaag bij. Twee volstrekt vermijdbare tegendoelpunten hebben er voor gezorgd dat Heist geen punten pakte in de derby tegen Rupel Boom, dat in de eerste helft het maximum puurde uit twee kansen. Na een bal van Absisan tegen de lat en een drietal loepzuivere counterkansen voor de bezoekers, bleef het uiteindelijk 1-2.

 1. Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”
  PREMIUM
  voetbal jupiler pro league

  Frederik D’Hollander kan met Zulte Waregem rekenen op Vormer tegen Antwerp: “Het geloof is groot bij ons”

  Medisch is Ruud Vormer goedgekeurd voor de dienst, morgenavond tegen Antwerp. Of Frederik D’Hollander de... Hollander straks ook meteen in de ploeg zet, is nog even afwachten. Met het gelijkspel op Standard als motor, is bij Zulte Waregem alvast de hoop op een mogelijk mirakel fors toegenomen. “Vanuit veel hoeken, vaak mensen die ik totaal niet ken, krijg ik complimentjes en aanmoedigingen”, kadert de kersverse T1 het herwonnen geloof in de redding.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.