Met de terugkeer van Redouan Aalhoul (m.) loopt de ziekenboeg bij Pepingen-Halle stilaan leeg.
Volledig scherm
Met de terugkeer van Redouan Aalhoul (m.) loopt de ziekenboeg bij Pepingen-Halle stilaan leeg. © Geert Tresignie

Redouan Aalhoul met Pepingen-Halle tegen Belisia Bilzen: “We moeten realistisch blijven”

Voetbal Tweede Nationale BMet één overwinning in acht wedstrijden pakken er donkere wolken samen boven Pepingen-Halle. Storm wordt nog niet meteen verwacht, maar wel stevige regen. Gelukkig is er af en toe ook een straaltje zonneschijn, zoals de terugkeer van Redouan Aalhoul. Hij moet nieuwe aanvallende impulsen kunnen geven.

 1. Kevin Franck is met Geraardsbergen aan steile opmars bezig: “Ook tegen Sottegem gaan we vol voor de drie punten”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  Kevin Franck is met Geraards­ber­gen aan steile opmars bezig: “Ook tegen Sottegem gaan we vol voor de drie punten”

  Het duel tussen de nummer twee SV Sottegem en de nummer drie KSV Geraardsbergen is ongetwijfeld dé topper in tweede B. Tussen beide ploegen gaapt nog wel een kloof van 5 punten, maar de bezoekers pakten recent 18 op 18 en zijn aan een steile opmars bezig. Wil Geraardsbergen dit seizoen de oppergaai afschieten, dan zal de ploeg zaterdagavond wel de winst moeten pakken bij het door corona gehavende KSV Sottegem. Sottegem heeft immers ook nog een inhaalmatch voor de boeg.
 2. Basket Waregem moet voor tweede week op rij match uitstellen: “We hopen echt dat we het seizoen kunnen uitspelen”
  BASKETBAL TOP DIVISION ONE

  Basket Waregem moet voor tweede week op rij match uitstellen: “We hopen echt dat we het seizoen kunnen uitspelen”

  Ook bij Basket Waregem (Top Division One) woedt het coronavirus in alle hevigheid. Drie spelers en twee stafleden van de ploeg raakten besmet. Voor de tweede week op rij ziet Waregem zijn competitiematch uitgesteld. Coach Jan Guns hoopt dat zijn ploeg volgend weekend in actie kan komen in de derby tegen Basket SKT Ieper, al is de situatie door de besmettingen bijlange niet ideaal.
 1. Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”
  Veldlopen

  Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”

  Zondag wordt in Roeselare de West-Vlaamse manche van de CrossCup afgewerkt. Traditioneel is het ook de kwalificatiewedstrijd voor het EK veldlopen dat op 12 december in het Ierse Dublin wordt georganiseerd. Bij de mannen wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar Ieperling Jonathan Goudeseune. De 23-jarige atleet van FLAC gaf in Mol met een knappe zesde plaats alvast zijn visitekaartje af. “De vorm is goed, maar een EK-selectie lijkt me niet realistisch”, klinkt het.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.