De Porsche 992 GT3 Cup van het gezin Redant, samen met de Hasselaar Glenn van Parijs op weg naar winst.
Volledig scherm
De Porsche 992 GT3 Cup van het gezin Redant, samen met de Hasselaar Glenn van Parijs op weg naar winst. © Joachim Cieters / RV

RedAnt Racing schittert in 43ste editie van 24 uur van Zolder

autosportHet seizoen van het Belcar Endurance Championship heeft zijn grote afspraak van het seizoen achter de rug: de 43ste editie van de 24 uur van Zolder. De traditionele uithoudingsrace werd een zeer harde en snelle wedstrijd, met een zege in de klasse GT voor RedAnt Racing, het team met basis in Zaventem. De Porsche Cayman GT4 van het team pakte de zilveren medaille in de klasse GTB na lang uitzicht te hebben gehad op de zege. Ook de tweede Porsche 992 GT3 Cup van het team had zonder brute pech op het podium van de GT-klasse gestaan. Nu werd de bolide van de racende ondernemers als vijfde afgevlagd.

 1. Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”
  Futsal eerste nationale

  Jasper Buyl ziet flitsend FT Antwerpen weer uithalen in derby tegen Malle (9-3): “Nederlaag tegen Herentals behoort meteen tot het verleden”

  Na de verrassende thuisnederlaag vorige week tegen Real Herentals heeft FT Antwerpen zich prima herpakt in de competitie. De streekderby tegen Malle werd met duidelijke 9-3-cijfers gewonnen. Na negen speeldagen blijven de Sinjoren aan de leiding staan. Vermits niet alle ploegen evenveel matchen gespeeld hebben, zegt die klassering nog niet zo veel.
 2. Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugddoende zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”
  Voetbal tweede nationale A

  Fanno Nijst pakt met Olsa Brakel deugddoen­de zege op Gullegem: “Om de rust te bewaren was deze driepunter nodig”

  Olsa Brakel heeft eindelijk nog eens een zege beet. Na de twee draws voor eigenlijk volk snakte geel-zwart naar winst op het veld van staartploeg Gullegem. Met onder meer twee doelpunten van Habbas en opnieuw een belangrijke treffer van yougster Van Eerstvelde trok Brakel aan het langste eind. Winst in de inhaalmatch van woensdag op Jong Cercle brengt Olsa zowaar naar een zesde plaats in het klassement.