De RedAnt Racing Porsche van onder meer Tom Boonen deed het goed ondanks een ongeval in de testen.
Volledig scherm
De RedAnt Racing Porsche van onder meer Tom Boonen deed het goed ondanks een ongeval in de testen. © Olivision

RedAnt Racing met Tom Boonen naar podium in Dubai

AUTOSPORTHet internationale circuitseizoen 2022 is op gang geschoten met de 17de editie van de 24 uur van Dubai, de eerste manche ook van de internationaal vermaarde 24H Series, die later dit jaar ook onder meer Spa, Barcelona en Hockenheim aandoet. Voor RedAnt Racing was het een première, want de Belgische formatie van de familie Redant stond voor het eerst aan de start van een wedstrijd uit de 24H Series en deed het prima in Dubai.

 1. Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gecharmeerd”
  Voetbal jeugd

  Topclubs als Juventus, PSV en Sporting Lissabon tonen talenten op Brakelse IBY-Cup: “Ronkende namen uit binnen- en buitenland zijn gechar­meerd”

  Jong internationaal voetbaltalent uit maar liefst acht Europese landen maakt dit weekend zijn opwachting in Brakel. Tweedenationaler Olsa zet er de schouders onder de nieuwe IBY-Cup, een internationaal jeugdtornooi met tal van gerenommeerde topploegen. Naast het kruim van het Belgische jeugdvoetbal nemen ook enkele ronkende namen uit voetbalminnend Europa zoals Juventus, Dynamo Zagreb, AZ, Utrecht, PSV, Heerenveen, Nantes, Brøndby, Sporting Lissabon, Braga en Djurgårdens deel.
 2. Kalender en uitslagen eindronde: Eendracht Aalst in halve finale eindronde tegen Mandel United, Lyra-Lierse tegen Tubeke-Braine na spektakelmatch tegen Belisia
  Voetbal Nacompetitie

  Kalender en uitslagen eindronde: Eendracht Aalst in halve finale eindronde tegen Mandel United, Ly­ra-Lier­se tegen Tubeke-Brai­ne na spektakel­match tegen Belisia

  De teerlingen zijn geworpen, de reguliere voetbalcompetitie van het seizoen 2021-2022 is afgesloten. Hierbij een stand van zaken voor de Vlaamse nationalers en de uitslagen/kalender van de eindronden en de barrages. Ondertussen staat het vast dat Moeskroen ook in beroep geen licentie krijgt toegekend om komend seizoen in het profvoetbal of in eerste nationale uit te komen. De Henegouwse club, die zich sportief van de redding verzekerde in 1B, zakt naar de tweede (amateur)afdeling.