De Porsche 911 GT3 Cup van de familie Redant, één van de favorieten voor de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder.
Volledig scherm
De Porsche 911 GT3 Cup van de familie Redant, één van de favorieten voor de 44ste editie van de 24 Hours of Zolder. © Benny Houbrigts

RedAnt Racing als één van de topfavorieten in 24 Hours of Zolder

AutosportHet Oost-Vlaamse RedAnt Racing heeft een drukke autosportzomer, want na de vierde meeting van de Porsche Carrera Cup Benelux in Assen afgelopen weekend en eerder deze zomer  een schitterende teamprestatie in de 24 gaat het team van de familie Redant dit weekend op zoek naar de zege in de 24 Hours of Zolder. RedAnt Racing doet een beroep op drie Porsche en dertien rijders en dat met duidelijke ambities, getuige de derde en vierde plaats tijdens de kwalificaties donderdag.

 1. Christophe De Keyser pakt zilver op EK halve triatlon in uitgeregend Bilbao: “Zat verkleumd op de fiets”
  Triatlon

  Christophe De Keyser pakt zilver op EK halve triatlon in uitgere­gend Bilbao: “Zat verkleumd op de fiets”

  Wat een seizoen toch voor triatleet Christophe De Keyser. Na zijn knappe winst in onder meer de Ironman van Marbella, de triatlon van Brugge en nog enkele sterke prestaties op het internationale niveau, pakte de Overijsenaar afgelopen weekend knap het zilver op het EK halve triatlon in het uitgeregende Spaanse Bilboa. De Keyser, die het vooral op de fiets lastig had met de koude en de regen, moest enkel de Spanjaard Benito voor zich dulden aan de finish.
 1. Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

  Benoit Verlinde en Anton Dupan kampioen in de Clio Trophy 2022

  Met de East Belgian Rally in Sankt-Vith, werd zaterdag de voorlaatste manche van de Clio Trophy Belgium verreden. In de achtste wedstrijd van het Belgisch kampioenschap, werkten de deelnemers drie lussen van vier prachtige klassementsproeven af, volgens veel rallyrijders de mooiste proeven van het land. Op de snelle, natuurlijke proeven was Benoit Verlinde de snelste, al was het bijzonder nipt. Samen met zijn copiloot Anton Dupan, stelde de 24-jarige piloot uit Ardooie ook de titel in de Clio Trophy 2022 veilig.