Redan El Madani zit Alec Mertens van Rapid Leest op de hielen.
Volledig scherm
Redan El Madani zit Alec Mertens van Rapid Leest op de hielen. © Gmax

Redan El Madani en Bornem geven in extremis nog winst uit handen tegen Rapid Leest: “Dit mag niet in de hoofden kruipen”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALERedan El Madani zette Bornem vlak voor affluiten op een 2-1-voorsprong tegen Rapid Leest. De belangrijke, weliswaar gevleide, driepunter in de strijd om het behoud tégen een degradatieconcurrent leek de thuisploeg zo niet meer te kunnen ontsnappen, maar in de toegevoegde tijd slikte ze toch nog de gelijkmaker, 2-2 was de eindstand. Een nieuwe bittere pil voor Bornem dat vlak voor de winterstop ook al in money time de derby tegen Oppuurs verloor. 

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Marc Goossens en Sven Van Laere verdedigen dit seizoen de kleuren van CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series
  PREMIUM
  autosport

  Marc Goossens en Sven Van Laere verdedigen dit seizoen de kleuren van CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series

  Marc Goossens en Sven Van Laere verdedigen dit seizoen de kleuren van CAAL Racing in de NASCAR Whelen Euro Series. Ze doen dit met de #56 Chevrolet Camaro, waarmee Marc in EuroNASCAR Pro uitkomt en Sven in EuroNASCAR 2. De Gelenaar Goossens is al enkele jaren actief in de Europese tak van de meest spectaculaire van alle Amerikaanse autosportdisciplines. Voor Van Laere, uit Zoersel, is het zijn eerste volledige seizoen.
  Zoersel
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.