In een leeg en nat Wagener Stadion speelde Felix Denayer met de Red Lions vrijdagavond 2-2-gelijk tegen Nederland.
Volledig scherm
In een leeg en nat Wagener Stadion speelde Felix Denayer met de Red Lions vrijdagavond 2-2-gelijk tegen Nederland. © Belga

Red Lions-kapitein Felix Denayer: “Nog één keer helemaal opladen voor mooie afsluiter van het jaar”

HOCKEYZondag leidt Red Lions-kapitein Felix Denayer voor de laatste keer dit jaar zijn troepen in het tweede Pro League-duel met Nederland. Vrijdagavond eindigde de eerste onderlinge ontmoeting op 2-2. “We willen dit fantastische jaar met een heel goede match afsluiten”, aldus een vastberaden Denayer, die net als zijn ploegmakkers uitkijkt naar een maand rust.

 1. Ninove-doelman Naïm Van Attenhoven wordt prof bij Franse tweedeklasser Valenciennes: “Een unieke kans”
  Voetbal eerste nationale

  Ninove-doel­man Naïm Van Attenhoven wordt prof bij Franse tweedeklas­ser Valencien­nes: “Een unieke kans”

  De Nigerese international en doelman bij Ninove Naïm Van Attenhoven (19) legde deze week medische tests af bij de Franse tweedeklasser Valenciennes FC. Beide partijen zijn zo goed als rond. Als de jonge doelman tijdens de mercato vertrekt, kan KVK Ninove nog een transfersom krijgen. Door de terugkeer van de herstelde Kevin Van Den Noortgaete verloor de Brusselse keeper vorig weekend zijn basisplaats. Valenciennes was Van Attenhoven al een tijdje aan het scouten.
 1. Emotionele rollercoaster voor wederoptredende Diego Van Looy in Israman: “Eerste over de streep, gediskwalificeerd en dan toch winnaar”
  Triatlon

  Emotionele rollercoas­ter voor wederoptre­den­de Diego Van Looy in Israman: “Eerste over de streep, gediskwali­fi­ceerd en dan toch winnaar”

  Diego Van Looy heeft de comeback van zijn leven gemaakt in de Israman-triatlon. Dik anderhalf jaar nadat de voormalige wereldkampioen werd aangereden op training en meteen afgeschreven werd voor topsport, won de Mechelaar meteen de eerste triatlon waaraan hij deelnam. En dat ging niet zonder slag of stoot. Van Looy werd immers na de finish gediskwalificeerd om enkele uren later dan toch als winnaar uitgeroepen te worden. Een emotionele rollercoaster voor de atleet die nooit opgeeft en nu hoopt om opnieuw de waardering te krijgen die hij verdient.