Jassina Blom, hier op training bij Tenerife, scoorde meteen en gaf twee assists.
Volledig scherm
Jassina Blom, hier op training bij Tenerife, scoorde meteen en gaf twee assists. © RV

Red Flame Jassina Blom maakt meteen indruk bij Tenerife, dat competitie opent bij Barcelona: “Ik was toe aan deze nieuwe stap”

vrouwenvoetbalJassina Blom gaf afgelopen weekend haar visitekaartje af bij haar debuut met UDG Tenerife. Enkele dagen na haar overstap van PEC Zwolle naar de Spaanse eersteklasser maakte de bijna 27-jarige Gentse na rust haar opwachting in het oefenduel tegen Gran Canaria en pakte meteen uit met twee assists en een goal, 1-4 werd het. 

 1. Gert Van Walle en FC Knokke timmeren aan weg omhoog: “Terugronde vanuit comfortabele positie aanvatten”
  Voetbal eerste nationale

  Gert Van Walle en FC Knokke timmeren aan weg omhoog: “Terugronde vanuit comfortabe­le positie aanvatten”

  De aarzelende seizoensstart van Knokke is achter de rug. De kustploeg pakte de voorbije weken zeven op negen en verzamelde de weken voordien ook al heel wat punten in eerste nationale. De blauw-witte formatie staat negende in het klassement, op drie punten van een topvijfplaats. Zaterdagavond speelt het team van Gert Van Walle op bezoek bij Francs Borains.
 2. Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”
  voetbal eerste nationale

  Pieter Jochmans gaat met KVK Tienen op zoek naar eerste zes op zes op bezoek bij concurrent Heist: “Hopelijk heb ik mijn deel van de pech nu gehad”

  KVK Tienen kon afgelopen weken nog eens stunten in eigen huis tegen het nummer vier, Thes Sport. Heel knap, maar we zijn benieuwd of de Suikerjongens die lijn ook eens op verplaatsing kunnen doortrekken. In dat verband wacht hen een interessante confrontatie met Heist, dat net als Tienen die linkerkolom op het oog heeft.