Jassina Blom, hier op training bij Tenerife, scoorde meteen en gaf twee assists.
Volledig scherm
Jassina Blom, hier op training bij Tenerife, scoorde meteen en gaf twee assists. © RV

Red Flame Jassina Blom maakt meteen indruk bij Tenerife, dat competitie opent bij Barcelona: “Ik was toe aan deze nieuwe stap”

vrouwenvoetbalJassina Blom gaf afgelopen weekend haar visitekaartje af bij haar debuut met UDG Tenerife. Enkele dagen na haar overstap van PEC Zwolle naar de Spaanse eersteklasser maakte de bijna 27-jarige Gentse na rust haar opwachting in het oefenduel tegen Gran Canaria en pakte meteen uit met twee assists en een goal, 1-4 werd het. 

  1. Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand  bij Rupel Boom waar spelersgroep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”
    voetbal eerste nationale

    Spaanse technische staf vertrekt na amper een maand bij Rupel Boom waar spelers­groep op plichten wordt gewezen: “Zo kon het niet verder”

    Ongeveer een maand na hun komst besloten de Spaanse technische staf van Rupel Boom, bestaand uit T1 José Duran Rivas en T2 Manu Crespo, en de nieuwe Spaanse investeerders om de stekker uit de samenwerking te trekken. Een verrassing? Ja, gezien de korte termijn, maar niet op basis van de resultaten en de alsmaar groeiende onrust binnen de spelersgroep. Die sprak woensdagavond onder aanvoering van kapitein Yannis Augustynen, Luca Polizzi, Kanu en Robin Peeters duidelijke taal aan het adres van het Spaanse bestuur dat net was overgevlogen.