Seppe Van Hoyweghen (uiterst links) en Renars-Pauls Jansons (tweede van rechts) waren afgelopen seizoen ploegmaats bij Lindemans Aalst. Woensdag staan ze in sportcomplex Schotte tegenover elkaar.
Volledig scherm
Seppe Van Hoyweghen (uiterst links) en Renars-Pauls Jansons (tweede van rechts) waren afgelopen seizoen ploegmaats bij Lindemans Aalst. Woensdag staan ze in sportcomplex Schotte tegenover elkaar. © Geert De Rycke

Red Dragons openen European Golden League in Schotte (Aalst) tegen Letland

VOLLEYBAL EUROPEAN GOLDEN LEAGUEWoensdagavond om 20.30 uur spelen de Red Dragons hun eerste wedstrijd voor de European Golden League. Tegenstander in hun eerste thuiswedstrijd is Letland en plaats van het gebeuren is sportcomplex Schotte, de thuishaven van Lindemans Aalst.

  1. Gilles Magnus pakt zege in Wereldbeker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalificatie zette ik de ronde van mijn leven neer”
    autosport

    Gilles Magnus pakt zege in Wereldbe­ker voor toerwagens: “In mijn laatste kwalifica­tie zette ik de ronde van mijn leven neer”

    Gilles Magnus deed tijdens de Spaanse manche van het FIA WTCR-kampioenschap een uitstekende zaak. Op het circuit van Aragon boekte hij een pole positie, snelste wedstrijdronde en zege in de eerste race. In de tweede race vertrok hij als tiende, maar ook daar wist onze landgenoot wat punten te sprokkelen. Dat levert hem ook de tweede plaats in de tussenstand op voor hij volgend weekend richting Portugal trekt.