Teddy Chevalier in zijn typische stijl: eerst kijken, dan voorzetten. Dit seizoen goed voor drie assists.
Volledig scherm
Teddy Chevalier in zijn typische stijl: eerst kijken, dan voorzetten. Dit seizoen goed voor drie assists. © Photo News

Recordhouder Teddy Chevalier sluit seizoen bij KV Kortrijk af zonder competitiegoal

Hij scoorde ooit zijn eerste Kortrijkse doelpunt tegen KV Mechelen maar het is niet zeker dat Teddy Chevalier op de laatste speeldag van het KVK-seizoen nog tegen de Mechelaars op de mat komt aangezien hij de voorbije week enkele dagen thuis moest uitzieken. Tijdens zijn derde passage bij de Kerels miste de Nordist blijkbaar zijn drijfveer - de supporters - om uit te groeien tot een matchwinnaar zoals hij dat eerder zo vaak was. 

 1. Weekendavond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streamingland

  Weekend­avond voor de buis? Dit zijn de beste nieuwe films en series in streaming­land

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste nieuwe films en series voor het weekend. Wat staat er deze week op onze menu? Een iconische hereniging van wereldberoemde superhelden op Streamz, een psychologische thriller met tweevoudig Golden Globe-winnares Amy Adams op Netflix en het onvertelde verhaal van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog op Prime Video. Laat dat regenweer maar komen, wij kruipen alvast voor ons scherm.
 1. Marten Van Riel blikt tevreden terug op eerste internationale topwedstrijd: “Enkel mijn tweede wissel kon beter”
  Triatlon

  Marten Van Riel blikt tevreden terug op eerste internatio­na­le topwed­strijd: “Enkel mijn tweede wissel kon beter”

  Dat de Belgen indruk gemaakt hebben op de eerste World Triathlon Cham­pionship Series, de olympische triatlon op het hoogste niveau en de aftrap van het seizoen, daar is iedereen het over eens. In het Japanse Yokohama eindigde Limburger Jelle Geens als tweede en Kempenaar Marten Van Riel als zevende. Van Riel, die outdoor al anderhalf jaar aan geen enkele topwedstrijd meer deelnam, kon best leven met die zevende stek. Toch zat er volgens hem zelfs meer in.
 2. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt
  Play

  Herbeleef hoe Evenepoel seconde terug wint en Sagan ploegwerk afrondt