Coach Yves Heremans zal ook de komende drie seizoenen aan het roer staan in Herentals.
Volledig scherm
Coach Yves Heremans zal ook de komende drie seizoenen aan het roer staan in Herentals. © Geert Tresignie

Real Herentals sneuvelt eervol tegen Halle-Gooik in tweede halve finale

Futsal eerste nationaleTwee keer heeft Real Herentals titelkandidaat Halle-Gooik het vuur aan de schenen kunnen leggen, twee keer moest de ploeg nipt het onderspit delven. Real sneuvelt op het veld van eer in de halve finale. De Kempense club kan terugblikken op een geslaagde campagne en achter de schermen verder werken aan de uitbouw van de vereniging.

 1. KVK Tienen verliest met 2-4 van Lierse Kempenzonen, maar ziet spits Naudts twee keer scoren: “Tonen dat ik het doel weet staan”
  voetbal eerste nationale

  KVK Tienen verliest met 2-4 van Lierse Kempenzo­nen, maar ziet spits Naudts twee keer scoren: “Tonen dat ik het doel weet staan”

  KVK Tienen werkte gisterenochtend een oefenmatch met twee gezichten af tegen Lierse Kempenzonen. In de eerste helft hield het met een elftal dat stilaan de typeploeg benaderde mooi gelijke tred met de tegenstander uit 1B. De Suikerjongens gingen zelfs met een 2-1-voorsprong rusten, maar incasseerden na de pauze nog drie treffers door de vele wissels.
 2. De 5 beste smartphones onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoestellen van vorig jaar”
  Tweakers

  De 5 beste smartpho­nes onder 300 euro: “Dit model is nog sneller dan de meeste luxetoe­stel­len van vorig jaar”

  De Falcon Supernova iPhone 6 Pink Diamond is de duurste smartphone ter wereld. Voor de speciale editie betaal je – hou je vast – 43,7 miljoen (!) euro. Daar zit het bijhorend 24-karaats goud voor heel wat tussen. Wij gooien het over een iets betaalbaardere boeg. Donovan Kerssenberg, smartphone-expert bij technologiesite Tweakers, selecteert de beste 5 smartphones onder 300 euro.