De Nederlander Jamie Dekkers verkoos in laatste instantie Herentals boven Aarschot.
Volledig scherm
De Nederlander Jamie Dekkers verkoos in laatste instantie Herentals boven Aarschot. © RV

Real Herentals opent voorbereiding in Aarschot: “We starten met een voorsprong”

FutsalVrijdagavond werkt Real Herentals – het vroegere Real Noorderwijk- de eerste oefenmatch in de voorbereiding af. Men gaat op bezoek bij de ambitieuze tweedeklasser Aarschot. Vermits de meeste spelers al enkele jaren samen optrekken, kan er gebouwd worden op eerdere automatismen.

 1. Peter Speckstadt (Amigos Zoersel): “Na de lange onderbreking met volle motivatie er opnieuw tegenaan”
  VOLLEYBAL EERSTE NATIONALE

  Peter Speckstadt (Amigos Zoersel): “Na de lange onderbre­king met volle motivatie er opnieuw tegenaan”

  De mannenploeg van Amigos Van Pelt Sint-Antonius Zoersel hebben het nieuwe volleybalseizoen knap ingezet met een zege tegen Lanaken in de Beker van België. In de volgende ronde staat het team van trainer-coach Peter Speckstadt tegenover tweedenationaler Roeselare B. Sommige spelers van de eerstenationaler dromen al van een ronde verder, dan wordt een droomaffiche tegen Knack Roeselare A mogelijk.
 2. Cedric Volkaerts en Berlaar-Heikant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepanikeerd”

  Cedric Volkaerts en Ber­laar-Hei­kant vegen nul van de tabellen tegen Pelt (3-1): “We hebben nooit gepani­keerd”

  Berlaar-Heikant begon het seizoen met nul op zes, maar op eigen veld tegen Pelt maakte het zaterdag komaf met die negatieve reeks, 3-1 werd het. De thuisploeg kwam wel op achterstand, maar dankzij de gelijkmaker van Cedric Volkaerts, zijn eerste treffer van het seizoen, en een tweeklapper van Verschoren bleven de punten in Heikant. Een zucht van opluchting was op z’n plaats.
 3. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.