Trainer Jason Tarras.
Volledig scherm
Trainer Jason Tarras. © VDB

RC Waregem naar fusieploeg FC Doornik: “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEVoor de beker maakt RC Waregem de korte verplaatsing naar fusieploeg FC Doornik, dat een reeks hoger speelt en de ambitie heeft om te promoveren. “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”, zegt trainer Jason Tarras. “We hebben voor de beker geen torenhoge ambities, maar gaan proberen onze huid duur te verkopen.”

 1. Indy Vancraeyveldt (FC Gullegem) met eerste goal van het seizoen matchwinnaar in duel met ex-ploeg Harelbeke
  VOETBAL TWEEDE NATIONALE A

  Indy Vancraey­veldt (FC Gullegem) met eerste goal van het seizoen matchwin­naar in duel met ex-ploeg Harelbeke

  Tweedenationaler FC Gullegem heeft eindelijk zijn eerste zege van het seizoen beet. Het had in de derby tegen KRC Harelbeke aan een doelpunt van Indy Vancraeyveldt voldoende om op de Poezelhoek te mogen vieren. Het team van trainer Peter Devos kwam voor de eerste keer dit seizoen op voorsprong en hield ook voor de eerste maal de nul. Alvast een mentale opsteker.
 2. Dean Boiten (SV Belisia): “Lef getoond in de tweede helft”
  voetbal tweede nationale B

  Dean Boiten (SV Belisia): “Lef getoond in de tweede helft”

  Al weken keek men zowel bij SK Tongeren als bij SV Belisia uit naar deze wedstrijd. Geen van beide coaches liet de kans onbenut om de tegenstrever in andere confrontaties aan het werk te zien. Maar hoe je ook tracht vooraf een scenario te bedenken, uiteindelijk wordt het verhaal toch op de grasmat geschreven. De bezoekers uit Bilzen kregen het balbezit een beetje opgedrongen en deden daar in de eerste helft misschien iets te weinig mee.