Trainer Jason Tarras.
Volledig scherm
Trainer Jason Tarras. © VDB

RC Waregem naar fusieploeg FC Doornik: “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”

VOETBAL EERSTE PROVINCIALEVoor de beker maakt RC Waregem de korte verplaatsing naar fusieploeg FC Doornik, dat een reeks hoger speelt en de ambitie heeft om te promoveren. “Tegen een degelijke tegenstander gaan we eens zien waar onze youngsters staan”, zegt trainer Jason Tarras. “We hebben voor de beker geen torenhoge ambities, maar gaan proberen onze huid duur te verkopen.”

 1. Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”
  Voetbal Jupiler Pro League

  Miron Muslic voor zijn debuut als T1 van Cercle Brugge straks op AA Gent: “Met de spirit van vorig seizoen”

  Over enkele uren gaat Cercle Brugge in de Ghelamco Arena op zoek naar zijn tweede zege van het seizoen. Op de groen-zwarte bus zit Dominik Thalhammer niet langer vooraan. Na het ontslag van de Oostenrijker is diens landgenoot met Bosnische roots, Miron Muslic, nu de man die langs de zijlijn de orders uitdeelt. “We moeten terug naar de basis die ons vorig seizoen zo vaak punten opleverde”, herhaalde de 40-jarige Muslic de afgelopen twee weken voortdurend.
 2. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.