Rania Boutiebi zat al een tijdje te wachten op haar eerste doelpunt en scoorde op Aalst twee keer kort na elkaar.
Volledig scherm
Rania Boutiebi zat al een tijdje te wachten op haar eerste doelpunt en scoorde op Aalst twee keer kort na elkaar. © Geert De Rycke

Rania Boutiebi (AA Gent Ladies) scoort op Aalst binnen de minuut haar eerste doelpunten in de Super League

vrouwenvoetbalAA Gent Ladies gaat in play-off 2 op de ingeslagen weg verder. Na zeges bij Charleroi (0-5) en Zulte Waregem (1-2) volgde zaterdag winst bij Aalst (0-2). Dankzij de eerste twee goals van het seizoen van de 18-jarige Rania Boutiebi.

 1. Lyra-Lierse heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”
  PREMIUM

  Ly­ra-Lier­se heeft wat recht te zetten na die zware 5-2-nederlaag bij Hades: “We moeten ons herpakken, al waren we met die 16 op 18 niet slecht bezig”

  Lyra-Lierse moest op de vorige speeldag de rol weer even lossen. De schade in de rangschikking viel best nog wel mee, maar dat die 5-2-nederlaag mentaal een zware dreun was, mag duidelijk zijn. Maar niets is verloren, op voorwaarde dat even snel weer orde op zaken wordt gesteld. Tegen Bocholt moet dat dan maar gebeuren, ook niet de makkelijkste opdracht.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.