Ramses Debruyne rijdt zaterdag in eigen Rollegem en sluit zondag zijn eerste beloftenseizoen in Ichtegem af.
Volledig scherm
Ramses Debruyne rijdt zaterdag in eigen Rollegem en sluit zondag zijn eerste beloftenseizoen in Ichtegem af. © VDB

Ramses Debruyne zal in eigen Rollegem in dienst van ploegmaat Arnaud De Lie, leider in de Road Series, koersen

WIELRENNEN BELOFTENRamses Debruyne (19) sluit zijn eerste beloftenseizoen af met de manche van de Road Series U23 in eigen Rollegem (zaterdag) en de interclub Grote Prijs Jules Vanhevel in Ichtegem (zondag). Hij gaat niet op zoek naar eigen succes.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.