Rafik Belghali van Lommel SK viert zijn doelpunt tegen RWDM.
Volledig scherm
Rafik Belghali van Lommel SK viert zijn doelpunt tegen RWDM. © Belga

Rafik Belghali en Lommel SK onderschatten rode lantaarn Deinze niet: “We willen zolang mogelijk voorin blijven meedraaien”

voetbal challenger pro leagueVorige zaterdag mocht Lommel SK zijn eerste thuiszege vieren tegen RWDM. Acteur van het tweede doelpunt was de uitstekend ingevallen Rafik Belghali. De Noord-Limburgers staan op een knappe derde plaats en trekken zaterdagnamiddag naar rode lantaarn Deinze.

 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.