Rafael Teixeira mocht meerdere malen een beker voor Halle-Gooik in de lucht steken.
Volledig scherm
Rafael Teixeira mocht meerdere malen een beker voor Halle-Gooik in de lucht steken. © Tresignie

Rafael Teixeira (Halle-Gooik) zet punt achter schitterende loopbaan: “Dit is geen vaarwel”

FutsalHet futsal in het algemeen en Halle-Gooik in het bijzonder zal het volgend seizoen zonder één van zijn boegbeelden moeten stellen. Op zijn achtendertigste heeft Rafael Teixeira beslist om een punt te zetten achter zijn rijkgevulde carrière als zaalvoetballer. Wat de nabije toekomst brengt, is nog niet helemaal duidelijk. De kans dat hij betrokken blijft bij het futsal, lijkt reëel.

 1. Tennis Vlaanderen plaatst trainers in de schijnwerpers in ‘Gamechangers’-campagne: “Jongeren letterlijk én figuurlijk zien groeien”
  Tennis

  Tennis Vlaanderen plaatst trainers in de schijnwer­pers in ‘Gamechan­gers’-campagne: “Jongeren letterlijk én figuurlijk zien groeien”

  Niet alleen voor tennissend Vlaanderen was het een moeilijke winter, ook de trainers konden de voorbije maanden slechts in mindere mate hun passie/job uitoefenen omdat alleen de jeugd onder 13 jaar les kon volgen indoor. Hét moment vond Tennis Vlaanderen om die ‘Gamechangers’ via een specifieke campagne in de bloemetjes te zetten. Eén van hen is Bram Beynen, bezig aan z’n vierde jaar als coach op KTC Diest.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei