Raf Raaijmakers ontmoet zaterdagavond met Sint-Dimpna Zwarte Leeuw, waar hij zeven seizoenen actief was.
Volledig scherm
Raf Raaijmakers ontmoet zaterdagavond met Sint-Dimpna Zwarte Leeuw, waar hij zeven seizoenen actief was. © Mpics

Raf Raaijmakers (T1 Sint-Dimpna): “Bekerwedstrijd tegen Zwarte Leeuw is voor mij dé droomaffiche”

voetbal tweede provinciale BIn de eerste ronde van de Cofidis Cup, die komend weekend van start gaat, maken verschillende provinciale ploegen hun opwachting. Voor Sint-Dimpna, de Geelse formatie uit tweede provinciale, en dan vooral voor hun trainer Raf Raaijmakers, kwam er met een thuiswedstrijd tegen Zwarte Leeuw een droomaffiche uit de trommel.

 1. Hélène Brasseur (Gantoise) is de Rising Star op het Gala van de Gouden Stick: “Ik geniet van elk moment”
  hockey

  Hélène Brasseur (Gantoise) is de Rising Star op het Gala van de Gouden Stick: “Ik geniet van elk moment”

  Bij de Belgische hockeyvrouwen maakten Charlotte Englebert en Hélène Brasseur het voorbije jaar indruk. Niet toevallig vielen beide speelsters zondagavond in Genval in de prijzen: de 21-jarige Englebert greep de Gouden Stick, de één jaar jongere Brasseur werd Rising Star. “Zes dagen per week sta ik op het hockeyveld en ik geniet er intens van”, aldus de speelster van Gantoise.
 2. Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboogblessure naar het ziekenhuis gevoerd
  voetbal derde nationale B

  Henry Odutayo (Eendracht Termien) scoort tweemaal en wordt daarna met een pijnlijke elleboog­bles­su­re naar het ziekenhuis gevoerd

  Met twee mooie goals zette spits Henry Odutayo zijn team op weg naar een derde overwinning en de leidersplaats. Toch eindigde de wedstrijd voor Odutayo op een anticlimax. De Termienspeler viel halfweg de tweede helft ongelukkig op zijn elleboog en werd met de ziekenwagen afgevoerd. De wedstrijd lag twintig minuten stil. Termien won uiteindelijk verdiend met 3-1. Ondertussen wacht de club angstig af hoeveel weken het zijn spits zal moeten missen.