Racing Mechelen, met Yannick Put hier in achtervolging op Nick Verboven van Zwarte Leeuw, zet een belangrijke stap richting titel.
Volledig scherm
Racing Mechelen, met Yannick Put hier in achtervolging op Nick Verboven van Zwarte Leeuw, zet een belangrijke stap richting titel. © Mpics

Racing Mechelen wroet zich naar winst in Koersel (2-3) en loopt zeven punten uit op Pelt: “Gedroomde afsluiter van perfecte week”

Voetbal Derde nationale BZeven punten. Dat is de voorsprong op eerste achtervolger Pelt waarmee Racing Mechelen de laatste vijf wedstrijden van het seizoen in gaat. De Mechelaars lieten zich bijna verrassen bij rode lantaarn Koersel toen de thuisploeg kort na rust een 0-2-achterstand, goals van Carrez en Weuts nog voor het kwartier, ongedaan maakte. Maar met zijn tweede goal van de avond bezorgde de onvermijdelijke Kurt Weuts Racing alsnog de zege en zo profiteerde het optimaal van de nederlaag van Pelt op bezoek bij Zwarte Leeuw (3-1).

 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.