RC Mechelen-trainer Dave De Herdt: “De afgelasting is vooral een financiële domper voor de club.”
Volledig scherm
RC Mechelen-trainer Dave De Herdt: “De afgelasting is vooral een financiële domper voor de club.” © Mpics

Racing Mechelen-Beringen uitgesteld wegens coronabesmettingen bij bezoekers: “Tegenvaller op vele vlakken”

VOETBAL DERDE NATIONALE BHet duel Racing Mechelen-Beringen van zaterdagavond is uitgesteld. De bezoekers brachten Racing vrijdagnamiddag op de hoogte van twee coronagevallen onder hun doelmannen waardoor het corona-protocol van de KBVB in werking trad. Dat schrijft dat een ‘geteisterde’ ploeg de match kan laten uitstellen. 

 1. Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”
  Basketbal BNXT-League

  Ayoub Nouhi met Phoenix Brussels naar Antwerp Giants: “Blessure gooide roet in het eten”

  Bij Phoenix Brussels had men van de competitiestart meer verwacht dan één overwinning in vijf wedstrijden. De ploeg kende nogal wat tegenslagen: corona, blessures en een coachwissel. Stilaan lijkt de rust terug te keren in de hoofdstad. De laatste speler op wie gewacht wordt, is Ayoub Nouhi. De tweeëntwintigjarige Brusselaar lijkt zich stilaan op te mogen maken voor zijn comeback.
 2. Mathieu Troonbeeckx hoopt met KSK Heist het tij te keren na nederlaag in Luik: “We hebben iets recht te zetten na die verloren topper”

  Mathieu Troon­beeckx hoopt met KSK Heist het tij te keren na nederlaag in Luik: “We hebben iets recht te zetten na die verloren topper”

  KSK Heist was de voorbije dagen aan bezinning toe. Negen punten bedraagt de oogst na zeven wedstrijden. Wie goed kan tellen komt dan uit bij een ‘lichte buis’. Moet anders, is dan het devies. De eerstvolgende tegenstander, in dit geval staartploeg Mandel United, moet dan het kind van de rekening worden. Heist gaat tegen de West-Vlamingen uit Izegem op zoek naar een derde (thuis)zege.