Deman, Utkus en Decostere vieren met Rabbi Matondo op KV Kortrijk: “Ik had er meer dan twee kunnen maken, ja. Maar het werd wel eens tijd, zeker?”
Volledig scherm
Deman, Utkus en Decostere vieren met Rabbi Matondo op KV Kortrijk: “Ik had er meer dan twee kunnen maken, ja. Maar het werd wel eens tijd, zeker?” © BELGA

Rabbi Matondo wervelt in Kortrijk naar tweeklapper voor Cercle: “Alles begint in de juiste plooi te vallen”

VOETBAL 1ADe midweekse bekermatch op KV Mechelen had hij aan zich voorbij mogen laten gaan, maar met drie goals in twee wedstrijden heeft Rabbi Matondo er zijn productiefste week van de voorbije jaren op zitten. De 21-jarige Welshe dribbelkont, door Cercle Brugge gehuurd van Schalke 04, begint eindelijk spektakel aan efficiëntie te koppelen. “Ik had zelfs veel meer moeten scoren”, blijft hij zelfkritisch.

  1. Leuven Bears geeft stuntkwalificatie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen
    Basketbal Beker van België

    Leuven Bears geeft stuntkwali­fi­ca­tie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen

    De 67-86-thuisnederlaag vrijdag tegen Limburg United sloeg bij Leuven Bears in als een bom. De terugwedstrijd zondag in Hasselt leek een formaliteit. De spelersgroep dacht daar evenwel helemaal anders over en toonde mentaliteit. Drie quarters lang hadden de Leuvenaren de kwalificatie voor de halve finale op zak, maar in de slotfase bleek de 61-72-zege net niet te volstaan.