Tussen een overtal aan Eupense verdedigers tracht Rabbi Matondo zich een weg te banen naar het doel. "Ik moet veel beter kunnen dan wat ik tegen Eupen presteerde, maar automatismen ontwikkel je slechts door veel samen te trainen en te spelen."
Volledig scherm
Tussen een overtal aan Eupense verdedigers tracht Rabbi Matondo zich een weg te banen naar het doel. "Ik moet veel beter kunnen dan wat ik tegen Eupen presteerde, maar automatismen ontwikkel je slechts door veel samen te trainen en te spelen." © Belga

Rabbi Matondo (Cercle Brugge) ondanks verlies blij met eerste basisplaats: “Maar ik kan beter”

Voetbal 1ADoor de nederlaag tegen AS Eupen is Cercle Brugge weggezakt in de klassering. Alleen Leuven en Beerschot behaalden minder punten dan de Vereniging. Een emotionele avond, met Miguel Van Damme die de aftrap gaf, eindigde daardoor ietwat in mineur. “Toch ben ik niet ontevreden na mijn eerste basisplaats, maar ik ben wel gehaald om veel meer te kunnen betekenen voor het team”, liet de Welshe speler Rabbi Matondo weten.

  1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
    HLN Shop

    Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

    Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.