De wederoptredende Quentin Panneel probeert weg te draaien van Harelbeke-verdediger Pieter De Smet.
Volledig scherm
De wederoptredende Quentin Panneel probeert weg te draaien van Harelbeke-verdediger Pieter De Smet. © Geert De Rycke

Quintijn Steelant (KSC Dikkelvenne) na verlies tegen Harelbeke: “Maakten geen aanspraak op de zege”

Voetbal tweede nationale ANa drie puntendelingen twee nederlagen! De bonus die Dikkelvenne dankzij zes op zes tegen Oudenaarde en Ronse opbouwde is weg. Tegen Harelbeke beten de geel-blauwen in het zand (0-2). Ze blijven steken op vijftien punten.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Olsa-monument Kevin Haezbroeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”

  Ol­sa-monument Kevin Haezbroeck hangt na 15 seizoenen eerste ploeg schoenen aan de haak: “Het is mooi geweest. Ik wil er meer voor mijn kinderen zijn”

  Tweedenationaler Olsa Brakel neemt eind dit seizoen afscheid van een monument. Na 15 seizoenen in de eerste ploeg heeft kapitein Kevin Haezebroeck aangegeven dat hij zijn schoenen aan de haak zal hangen. Samen met zijn vrouw stampte ‘Haezie’ eind vorig jaar Padel Brakel succesvol uit de grond waardoor zijn vrije tijd beperkter is geworden, maar de Brakelse kapitein wil er vooral meer zijn voor zijn drie dochters.