Quinten Smout was de matchwinnaar voor Antwerp Giants.
Volledig scherm
Quinten Smout was de matchwinnaar voor Antwerp Giants. © Mpics

Quinten Smout en Antwerp Giants winnen ook terugmatch tegen Kangoeroes Mechelen: “Leuk om de match te eindigen met winnende driepunter”

Basketbal Beker van BelgiëAntwerp Giants heeft zich geplaatst voor de halve finale van de Beker van België. Na de ruime en deugddoende zege in de heenwedstrijd won de ploeg van interim-coach Luc Smout ook de return tegen Kangoeroes Mechelen met 90-89.

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.