Quinten Smout (r.) is één van de sterkhouders van Antwerp Giants 2.
Volledig scherm
Quinten Smout (r.) is één van de sterkhouders van Antwerp Giants 2. © Gmax

Quinten Smout en Antwerp Giants 2 sluiten het jaar af als leider in Top Division 2: “Ons al voorbereiden op herstart van competitie in januari”

BASKETBAL TOP DIVISION TWONa de beslissing om in december geen wedstrijden meer te spelen in tweede en derde klasse sluit Antwerp Giants 2 het jaar af als leider in Top Division 2. Een onverwachte leidersplaats. Maar zeker niet onverdiend. De opleidingsploeg van Giants verloor tot nu toe slecht één competitiematch.

  1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
    Mijnenergie

    Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

    Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.