Quinten Hermans ruilt van plunje en duikt dit weekend weer het veld in.
Volledig scherm
Quinten Hermans ruilt van plunje en duikt dit weekend weer het veld in. © Belga

Quinten Hermans trekt met goed gevoel naar eerste cross: “Heel tevreden over mijn wegcampagne”

Wielrennen profsQuinten Hermans (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux) reed deze week met de GP Denain zijn laatste wegwedstrijd van het seizoen. De Looienaar last geen rustpauze in, want zaterdag staat hij al aan de start van de Ethias Cross in Bredene. Hermans heeft er een opvallende wegcampagne opzitten met een aantal toptienplaatsen, maar met vooral veel aanvalswerk. “Ik heb veel geleerd, onder meer dat ik kan meespelen in de finales van grote wedstrijden”, vertelt Hermans.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.