Quinten Hermans (Tormans CX) pakte de tiende plaats in Boom.
Volledig scherm
Quinten Hermans (Tormans CX) pakte de tiende plaats in Boom. © Photo News

Quinten Hermans pakte tiende plaats in Boom: “Nog veel werk, podium is voor na Nieuwjaar”

Quinten Hermans (Tormans CX) pakte de tiende plaats in de Superprestigecross in Boom. De Looienaar was weer bij de beste starters, maar tijdens de wedstrijd zakte hij verder weg. “Vorig weekend was beter met een vijfde en een zevende plaats. Op dit moment kan ik dat niveau niet aanhouden. Ik heb in de aanloop naar Boom trouwens hard getraind en dat voelde ik tijdens de cross. Tja, nog even geduld en rustig bouwen. Meedoen voor het podium zal voor na Nieuwjaar zijn”, vertelt Quinten Hermans.

 1. Lotte Scheldeman Belgisch kampioene korte cross: “Ik voel dat ik deze winter serieuze progressie heb geboekt”
  veldlopen

  Lotte Scheldeman Belgisch kampioene korte cross: “Ik voel dat ik deze winter serieuze progressie heb geboekt”

  Lotte Scheldeman (23) uit Wintershoven veroverde op indrukwekkende wijze de Belgische titel op de korte cross (2000m) zondag in het Park van Laken. Met een verschroeiende versnelling in de slotfase gaf de 800m-specialiste iedereen het nakijken. Met ook winnares op de lange cross Mieke Gorissen en vice-Belgische kampioene lange cross Dieter Kersten beleefde de Limburgse club ADD een topdag.
 2. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld

 2. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"