Quinten Hermans eindigde in Bredene op de vierde plaats.
Volledig scherm
Quinten Hermans eindigde in Bredene op de vierde plaats. © Photo News

Quinten Hermans begint zijn veldritseizoen met vierde plaats in Bredene: “Dit geeft mij vertrouwen voor de eerste wereldbekerwedstrijden”

Veldrijden eliteQuinten Hermans stond na zijn eerste cross van het seizoen net niet op het podium in Bredene. Hij botste op het overwicht van de ploeg van Eli Iserbyt, die zaterdag aan het langste eind trok. “Ik ben blij met deze opener. Het zit al goed en dat geeft mij vertrouwen voor de eerste wereldbekerwedstrijden in Amerika”, vertelt Hermans.

  1. KSK Heist, dat geen supporters mee had naar Luik, keert zonder punten terug uit de Vurige Stede (2-0): “Onze minste wedstrijd van het seizoen”
    Voetbal 1N

    KSK Heist, dat geen supporters mee had naar Luik, keert zonder punten terug uit de Vurige Stede (2-0): “Onze minste wedstrijd van het seizoen”

    KSK Heist is van een kale reis uit Luik teruggekeerd. In drie dolle minuten werd KSK Heist door Jérémy Perbet met twee doelpunten knock-out gemept. Heist kon geen vuist maken en speelde een kansloze partij. Opvallend was ook dat Heist geen supporters mee had naar Luik. Omwille van een combiregeling zagen de fans van KSK af van deze verplaatsing. Alleen vijf leden van het bestuur waren aanwezig.