Jens Van Loo ontwijkt de tackle van Basri Erikci (FC Destelbergen).
Volledig scherm
Jens Van Loo ontwijkt de tackle van Basri Erikci (FC Destelbergen). © Robby Verdickt

Quinten De Muer (Sint-Laureins) na 2-2-gelijkspel tegen FC Destelbergen: “We kunnen leven met dit resultaat”

voetbal tweede provinciale APuntendeling in de topper tussen Sint-Laureins en FC Destelbergen in tweede provinciale A. Misschien is FC Latem wel de lachende derde na speeldag twintig. Al gaven ze in het kamp van de Goalgetters wel toe dat ze konden leven met het 2-2-resultaat. Quinten De Muer was opnieuw inzetbaar en viel in de tweede helft in. Hij was niet ontevreden.

 1. Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”
  PREMIUM
  Triatlon

  Pieter Heemeryck opent seizoen met knappe zesde plaats in Ironman Lanzarote: “Nog niet het gevoel dat ik hoopte te hebben”

  Terwijl het in eigen land nog een dikke maand wachten is op de eerste officiciële triatlon vond in Lanzarote afgelopen weekend al de eerste halve Ironman plaats. Tal van internationale toppers verschenen er aan de start. Onze landgenoten deden het meer dan behoorlijk op Spaanse bodem. Pieter Heemeryck werd er de beste Belg met een knappe zesde plaats. De Duitser en olympiër Justus Nieschlag won de eerste topwedstrijd op Europese bodem.
 2. T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrekken in thuisderby tegen SK Tongeren”
  PREMIUM
  voetbal tweede nationale B

  T1 Davy Sroka (Sporting Hasselt): “Graag goede flow doortrek­ken in thuisderby tegen SK Tongeren”

  Iedereen binnen de club was vol lof over het geleverde werk van de ontslagen coach Wim Hayen, die volgend seizoen aan de slag gaat bij KVK Wellen. Er kwam echter een mindere periode qua resultaten en dan is meestal de coach de kop van Jut. T2 Davy Sroka nam de fakkel over en is meteen succesvol. Thuis tegen Turnhout en uit bij Lebbeke liet Sporting Hasselt een zes op zes noteren.