Quinten Colman(Bocholt) tussen Glenn Gevers en Thomas Bolaers van Tongeren in zijn laatste wedstrijd.
Volledig scherm
Quinten Colman(Bocholt) tussen Glenn Gevers en Thomas Bolaers van Tongeren in zijn laatste wedstrijd. © Dick Demey

Quinten Colman (Bocholt): “Afscheid in mineur door de beslissing van de KBHB om geen titelfinale te spelen”

HandbalEnkele weken geleden won Sezoens Achilles Bocholt de Beker van België in de Alverberg in Hasselt tegen Visé. De titelfinale voorzien op zaterdag 5 juni kan niet doorgaan, omwille van enkele coronabesmettingen bij Visé. De KBHB besliste daarop in eerste instantie om de titelfinale op zaterdag 12 juni te laten doorgaan, maar de reactie van trainers en spelers bij Bocholt was terecht furieus. Het Paritair Uitvoerend Comité van de KBHB moest opnieuw overleggen. Meerdere opties werden bekeken en de beslissing werd genomen om geen titelfinale te spelen.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.