De Belg Quinten Bossche, net terug in competitie na een zware blessure, heeft zijn comeback niet gemist. In april werd hij voor de zestiende maal wereldkampioen jetski.
Volledig scherm
De Belg Quinten Bossche, net terug in competitie na een zware blessure, heeft zijn comeback niet gemist. In april werd hij voor de zestiende maal wereldkampioen jetski. © Woramun Boonrawd/RV

Quinten Bossche telt al zestien wereldtitels: “Aan 120 km/u over het water vliegen, is erg opwindend”

JetskiDe Oostendenaar Quinten Bossche, net terug in competitie na een zware blessure, heeft zijn comeback niet gemist. In april werd hij voor de zestiende maal wereldkampioen jetski. Twintig jaar draait hij al mee in de competitie en zijn eerste wereldtitel behaalde hij in de categorie Junior (jonger dan 16 jaar), alvorens successen te oogsten in diverse categorieën: onder andere Stock, Limited en GP.

 1. Bart De Durpel meteen uitgebekerd met Voorde-Appelterre: “Toch best tevreden met ons spelniveau”
  Voetbal eerste ronde Beker van België

  Bart De Durpel meteen uitgebe­kerd met Voor­de-Appelterre: “Toch best tevreden met ons spelniveau”

  De Beker van België zit er na de eerste ronde al op voor Voorde-Appelterre. De gehavende fusieclub deed het meer dan behoorlijk op het erbarmelijke veld van eersteprovincialer KVV Ardennen, maar de thuisploeg toonde zich de betere in de strafschoppenreeks. Daarin miste Voorde-Appelterre maar liefst drie elfmeters. Ex-speler Amrani Ndikumana bleek met twee doelpunten de grootste kwelduivel te zijn voor de troepen van coach Bart De Durpel.
 2. Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”
  voetbal eerste ronde beker van belgië

  Kurt Weuts loodst Racing Mechelen met goal en assist naar volgende bekerronde: “Blij dat alle aanvallers al scoorden”

  Racing Mechelen kwam in zijn eerste oefenwedstrijden telkens niet goed uit de kleedkamer, maar voor de eerste officiële opdracht van het seizoen was het wel bij de les. Nog voor halfweg in de eerste helft voetbalden de troepen van Dave De Herdt, opnieuw in de dug-out na zijn preventieve quarantaine, een 0-2-voorsprong bij mekaar in het bekerduel bij FC Schaerbeek en legden zo de basis voor een rustige avond en de uiteindelijke kwalificatie, 1-4 werd het.
 1. Grady Hoflack en WS Houthulst bekeren ronde verder na overtuigende zege tegen Adegem (1-5): “We domineerden de match”
  Voetbal eerste ronde Beker van België

  Grady Hoflack en WS Houthulst bekeren ronde verder na overtuigen­de zege tegen Adegem (1-5): “We domineer­den de match”

  Tweedeprovincialer WS Houthulst heeft op het veld van de Oost-Vlaamse tweedeprovincialer VK Adegem een overtuigende 1-5-zege geboekt in de eerste ronde van de Croky Cup. Nieuwkomer Grady Hoflack was met twee doelpunten vanop de stip trefzeker en belangrijk voor Houthulst, dat volgende zondag de Antwerpse eersteprovincialer Leest treft in de volgende ronde van de beker.