Quincy Rombaut had zich z'n debuut bij SKN Sint-Niklaas allicht anders voorgesteld.
Volledig scherm
Quincy Rombaut had zich z'n debuut bij SKN Sint-Niklaas allicht anders voorgesteld. © RV

Quincy Rombaut na forfaitnederlaag bij debuut als coach van SK Sint-Niklaas: “Conditioneel en tactisch moeten we nog heel veel bijslijpen”

voetbal eerste provincialeSKN Sint-NIklaas - Zottegem: 0-5. Quincy Rombaut zal z’n debuut als coach van de Klaasjes niet gauw vergeten. Overtroefd op alle vlakken. Rombaut beseft dat het een loodzwaar seizoen zal worden. “We komen fysieke kracht te kort en da’s nu eenmaal nodig in eerste provinciale.”

 1. Jo Christiaens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”
  voetbal eerste nationale

  Jo Christi­aens, coach van KSK Heist, heeft na de 2-0-zege tegen KVK Tienen niets dan lof voor zijn groep: “Chapeau aan mijn spelers”

  KSK Heist begon slap aan de competitie, zo slap dat gevreesd werd voor een troosteloos seizoen onderaan in de kelder van de rangschikking. Datzelfde KSK Heist is intussen stevig opgestaan. Afgelopen zaterdag, in de thuiswedstrijd tegen KVK Tienen (2-0), pakten de jongens van Jo Christiaens het zestiende punt uit zes wedstrijden. Wat het des te opvallender maakt, de waslijst aan afwezigen (geschorsten én geblesseerden) is lang.
 1. Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenberge: “Openingsgoal schudde ons wakker”
  Voetbal eerste provinciale

  Dante Blanckaert helpt SV Diksmuide aan knappe zege tegen Blankenber­ge: “Openings­goal schudde ons wakker”

  SV Diksmuide heeft in eerste provinciale een prestigieuze zege geboekt tegen SC Blankenberge. De kustploeg kwam nochtans op snel op voorsprong in de Pluimen, maar Dante Blanckaert bracht de score opnieuw op gelijke hoogte. Vlak voor de blessuretijd bezorgde Dayne Clarebout de Boterjongens de volle buit. Diksmuide stijgt dankzij deze driepunter naar een gedeelde vijfde plaats, op twee punten van Blankenberge.