Quincy Rombaut herkende vorig weekend zijn team niet: “Was het slechtste van wat ik al zag sinds ik coach ben.”
Volledig scherm
Quincy Rombaut herkende vorig weekend zijn team niet: “Was het slechtste van wat ik al zag sinds ik coach ben.” © Geert De Rycke

Quincy Rombaut (Lochristi): “We zullen dezelfde mentaliteit als Anzegem moeten tonen”

voetbal derde nationale ASK Lochristi probeert zondag op eigen veld tegen Anzegem de povere prestatie van vorig weekend uit te wissen. Coach Quincy Rombaut waarschuwt voor de mentaliteit van de West-Vlamingen. “Met goed voetbal alleen zal het niet lukken.”

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

  Met Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.