Quincy Rombaut tijdens de bekerwedstrijd tegen KVV Zelzate: "Tegen sterke tegenstanders als Zelzate en KFC Merelbeke lieten we mooie dingen zien"
Volledig scherm
Quincy Rombaut tijdens de bekerwedstrijd tegen KVV Zelzate: "Tegen sterke tegenstanders als Zelzate en KFC Merelbeke lieten we mooie dingen zien" © Geert De Rycke

Quincy Rombaut en SK Lochristi openen competitie zonder afwezigen tegen Torhout: “Kan uit 24 fitte A-kernspelers kiezen”

voetbal derde nationale ANa een sportief degelijke en extra-sportief wisselvallige voorbereiding begint debutantcoach Quincy Rombaut aan het echte werk. SK Lochristi krijgt op de Bosdreef KM Torhout op bezoek.

  1. Eindrondes nationaal en provinciaal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke
    Voetbal eindronden

    Eindrondes nationaal en provinci­aal voetbal: uitkijken naar SV Rumbeke

    De plaatsjes voor het provinciaal voetbal voor volgend seizoen geraken stilaan ingevuld. In de provinciale reeksen is men aan de finales per reeks toe en voor sommige teams kon er al klare wijn - lees promotie - geschonken worden. Wel blijft het voor heel wat provinciale ploegen nog uitkijken naar SV Rumbeke, dat op het veld van ASV Geel voor een beslissende match staat om de deur naar het nationaal voetbal in te beuken en dat zou meteen voor nog een extra stijger in de provinciale reeksen kunnen zorgen.