Iljo Keisse reed dinsdag voor de laatste keer in zijn carrière Heusdenkoers en haalde er voor de derde keer het podium.
Volledig scherm
Iljo Keisse reed dinsdag voor de laatste keer in zijn carrière Heusdenkoers en haalde er voor de derde keer het podium. © Photo News

Publiekslieveling Iljo Keisse derde in z’n laatste Heusdenkoers: “Ik ben niet eens enorm ontgoocheld”

wielrennen profsIljo Keisse (39) zal Heusdenkoers nooit winnen. Toen hij in 2005 prof werd, was dat een vurige wens. In zijn laatste officieuze WK onder de profkermiskoersen strandde de publiekslieveling dinsdag op plaats drie. En was hij toch niet enorm ontgoocheld.

 1. Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweekvoetbal welverdiende rust”
  voetbal tweede nationale A

  Aalst-coach Carl De Geyseleer na winst tegen Zelzate: “Spelers krijgen na zware weken met midweek­voet­bal welverdien­de rust”

  Eendracht Aalst liet zich na de sterke bekerprestatie tegen VC Westerlo niet op een misstap betrappen in het competitieduel tegen Zelzate. De Ajuinen voetbalden een uur vrij degelijk en klommen dankzij goals van De Coninck en Panneel verdiend op voorsprong. Na het tegendoelpunt van Flament sloeg de vermoeidheid toe en was er te veel afval in het spel. Met negen punten op vijftien houdt Aalst de top van het klassement in het vizier.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 3. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.