Aalhoul Redouan (Pepingen-Halle) probeert Fabio Pinto (r.) af te stoppen.
Volledig scherm
Aalhoul Redouan (Pepingen-Halle) probeert Fabio Pinto (r.) af te stoppen. © GTG

Publiekslieveling Fabio Pinto knalt Berchem naar zege in degradatietopper bij Pepingen-Halle: “Deze overwinning is voor de fans”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE BHet heeft er lang op moeten wachten, maar op bezoek bij Pepingen-Halle boekte Berchem zijn eerste uitoverwinning van het seizoen, 1-2 werd het. In een spannende degradatietopper was het uiteindelijk publiekslieveling Fabio Pinto (21), die de bezoekers enig mooi naar een verdiende en broodnodige overwinning knalde.

 1. Nikola Cvetinovic (Okapi Aalst) staat in beker voor dubbele confrontatie met Brussels: “We gaan voor het hoogst haalbare”
  Basketbal Beker van België

  Nikola Cvetinovic (Okapi Aalst) staat in beker voor dubbele confronta­tie met Brussels: “We gaan voor het hoogst haalbare”

  Okapi Aalst staat voor een belangrijk weekend. De kwartfinale tegen Phoenix Brussels wordt vrijdagavond en zondag in de late namiddag afgewerkt. Het is de kans voor Okapi Aalst om een grijs seizoen wat kleur en glans te geven. Met Nikola Cvetinovic in de rangen lijkt Okapi alvast voldoende gewapend om zich te plaatsen voor de halve finale.
 2. Hans Omey verpulvert het Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verwonderd dat het zo vlot liep”
  Atletiek

  Hans Omey verpulvert het Belgisch record op de 800m indoor bij de masters: “Verwonderd dat het zo vlot liep”

  Afgelopen zaterdag heeft Hans Omey (35) voor een absolute topprestatie gezorgd door het Belgisch record op de 800m bij de masters +35 met bijna twee volle seconden te verbeteren. De Waregemnaar klokte een indrukwekkende 1.55.32 en met die tijd kan hij als master nog meer dan behoorlijk zijn mannetje staan tussen het aanstormend jong geweld. “Ik wist niet wat ik kon verwachten, want het was van 2019 geleden dat ik nog eens een 800m gelopen had”, zegt hij.