Dante Rigo (l.) in duel met Ajax-middenvelder Davy Klaassen op 20 december, de laatste keer dat hij in actie kwam bij ADO Den Haag.
Volledig scherm
Dante Rigo (l.) in duel met Ajax-middenvelder Davy Klaassen op 20 december, de laatste keer dat hij in actie kwam bij ADO Den Haag. © Photo News

PSV-huurling Dante Rigo uit Tremelo uit onvrede over uitleenbeurt bij ADO Den Haag: “Hier wordt niemand beter van”

BUITENLANDS VOETBALDante Rigo werd bij het begin van dit seizoen door PSV Eindhoven uitgeleend aan ADO Den Haag. Aanvankelijk leek dat een goede ‘match’. Maar na het ontslag van trainer Rankovic begin november was de 22-jarige Tremelonaar plots titularis af bij ADO en sinds 20 december kreeg hij zelfs geen minuut speeltijd meer. Het dossier ‘Rigo’ ligt dan ook op tafel in Eindhoven. “Hier wordt niemand beter van”, klinkt het.

 1. Thomas Jansen: van 14-jarig Helson-trainertje tot hoofdtrainer Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstraling geven”
  vrouwenvoetbal

  Thomas Jansen: van 14-jarig Hel­son-trainertje tot hoofdtrai­ner Red Flames U23: “We willen het kleine België nog meer uitstra­ling geven”

  Het Belgisch voetbal heeft er sinds kort een nationale vrouwenploeg bij: de Red Flames U23. Om de kloof tussen de Red Flames U19 en de A-ploeg te verkleinen, werd een nieuwe beloftenploeg opgestart. Limburger Thomas Jansen werd aangesteld als hoofdtrainer. Jansen was van jongs af een bezige bij. Reeds als 14-jarige trainde hij de duiveltjes van Helson Helchteren. Als T1 van de Red Flames U23 is hij nu aan zijn zoveelste uitdaging in zijn trainersloopbaan toe.
 1. Vanderhaeghe: "Hadden genoeg kansen om te winnen"
  Play

  Vanderhaeg­he: "Hadden genoeg kansen om te winnen"

 2. Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle
  Play

  Nmecha verzilvert knappe assist Lokonga: bekijk hier de winning goal tegen Cercle