Jochen Lemmens (l., Lindelhoeven) en Marco Ospitalieri (Park) vechten een duel uit. Ospitalieri miste en benutte in dit finaleduel een strafschop.
Volledig scherm
Jochen Lemmens (l., Lindelhoeven) en Marco Ospitalieri (Park) vechten een duel uit. Ospitalieri miste en benutte in dit finaleduel een strafschop. © Dick Demey

Provinciale eindronden: Kenny Müllenmeister en Park Houthalen spelen gelijk in Lindelhoeven: “Woensdag voor eigen publiek promotie naar eerste afdwingen”

voetbalHet is nog niet zeker wie volgend seizoen naar eerste provinciale promoveert. In het eerste finaleduel hielden Lindelhoeven en Park Houthalen elkaar in evenwicht. Bezoeker Park dwong de meeste doelkansen af, maar verzuimde deze te benutten. Met een 1-1 gelijkspel kan de promotiestrijd nog alle kansen uit. “Op eigen veld moeten we de klus afmaken”, zegt Parkspeler Kenny Müllenmeister. “Maar als er spanning in de lucht hangt, is dit niet altijd zo simpel.”  

 1. Alexander Doom na tweede opeenvolgende nationale titel : “Kampioenschap met identiek verloop als vorig jaar”
  Atletiek

  Alexander Doom na tweede opeenvol­gen­de nationale titel : “Kampioen­schap met identiek verloop als vorig jaar”

  Op de 400m bij de mannen lijkt de wissel van de macht definitief te zijn ingetreden. Alexander Doom (25) kroonde zich zaterdag immers voor het tweede jaar op rij overtuigend tot Belgisch kampioen. De Roeselarenaar klokte met 45.36 zijn tweede chrono ooit en doet bovendien een gouden zaak met het oog op een individuele WK-selectie. “Een mooie bevestiging van mijn titel van vorig jaar”, klinkt het.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.