Thuisrenner Jelle Wallays, hier aan de slag tijdens het Na-Tourcriterium in Roeselare, is maandag één van de blikvangers aan de start van de profkermiskoers in Westrozebeke.
Volledig scherm
Thuisrenner Jelle Wallays, hier aan de slag tijdens het Na-Tourcriterium in Roeselare, is maandag één van de blikvangers aan de start van de profkermiskoers in Westrozebeke. © VDB

Profkermiskoers Westrozebeke pakt uit met Jelle Wallays, Jonas Rickaert en Gianni Vermeersch

wielrennen profsJelle Wallays, Gianni Vermeersch, Jonas Rickaert, Stijn Steels, Jasper De Plus en Ludwig De Winter worden de blikvangers die maandag de zeventigste GP Raf Jonckheere, de kermiskoers voor profs in Westrozebeke, zullen rijden. Zij nemen het op tegen selecties van drie pro- en negen continentale teams.

 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.
 2. Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar triatlondriedaagse in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”
  Triatlon

  Pamphiel Pareyn schrijft voor tweede jaar tri­atlondrie­daag­se in Nieuwpoort op zijn naam: “Blij met verlenging titel”

  Een volledige triatlon gespreid over drie dagen. Dat was afgelopen weekend het concept van het Long Course Weekend Belgium in Nieuwpoort. Pamphiel Pareyn en Marie-Claire Willems toonden zich de beste Flandriens over 3,8 km zwemmen op vrijdag, de 177 km toertocht en 3 km competitie fietsen op zaterdag en de marathon op zondag. Voor Waregemnaar Pareyn is het al de tweede zege op rij in Nieuwpoort.
 3. Europees hockey voor Gantoise en kapitein Antoine Kina: “We zijn completer dan vorig seizoen”
  hockey EHL

  Europees hockey voor Gantoise en kapitein Antoine Kina: “We zijn completer dan vorig seizoen”

  Vicekampioen Gantoise probeert zich donderdag en vrijdag in Hamburg te plaatsen voor de eindfase van de Euro Hockey League. Het duel tegen het Zwitserse Wettingen moet donderdag een zege opleveren, een dag later wacht dan zo goed als zeker een treffen met Amsterdam. “Dat kan een leuke affiche worden”, aldus kapitein Antoine Kina. “Met ons jong team hebben we niets te verliezen.”