In Ingelmunster reed Florian Vermeersch het BK tijdrijden bij de profs en klokte hij na Lampaert, Evenepoel, Campenaerts en Van Wilder de vijfde tijd.
Volledig scherm
In Ingelmunster reed Florian Vermeersch het BK tijdrijden bij de profs en klokte hij na Lampaert, Evenepoel, Campenaerts en Van Wilder de vijfde tijd. © Geert De Rycke

Prof Florian Vermeersch rijdt bij de beloften twee WK’s: “Parcours wegrit is me op het lijf geschreven”

wielrennenDeze week ruilt Florian Vermeersch (22) het truitje van Lotto-Soudal voor dat van de nationale ploeg. Maandag gaat hij tussen Knokke en Brugge zijn kans in de WK-tijdrit voor beloften, vrijdag tussen Antwerpen en Leuven in de wegrit.

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.