Pentagoon Kortessem strijdt dit seizoen voor een topdrieplaats in Liga 1.
Volledig scherm
Pentagoon Kortessem strijdt dit seizoen voor een topdrieplaats in Liga 1. © RV

Predrag Dosen en Pentagoon Kortessem verdedigen derde plaats tegen Apolloon Spurs: “Hoogst haalbare in deze reeks”

handbal LimburgHet seizoen is net voorbij de helft in Liga 1, waar Pentagoon Kortessem na twaalf speeldagen de derde plaats bezet. De ploeg van Predrag Dosen zette het nieuwe jaar in met een klinkende overwinning tegen hekkensluiter Merksem, maar heeft dit weekend met Apolloon Spurs een meer geroutineerde tegenstander in het verschiet staan.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.