Preben Lippens holt achter de bal aan, op de achtergrond herkennen we Karamoko Ouattara Banassi (FCE Meetjesland).
Volledig scherm
Preben Lippens holt achter de bal aan, op de achtergrond herkennen we Karamoko Ouattara Banassi (FCE Meetjesland). © Robby Verdickt

Preben Lippens (FC Lembeke): “Na een dertien op vijftien mogen we zeggen dat de trein vertrokken is”

voetbal tweede provinciale ADerde overwinning op rij voor FC Lembeke. Zonder al te veel moeilijkheden werd FCE Meetjesland opzij gezet. De Eeklonaars trokken met een 4-2-nederlaag huiswaarts. Preben Lippens van Lembeke heeft het gevoel dat de gemiste start van het seizoen intussen vergeten is.

 1. Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”
  Veldlopen

  Jonathan Goudeseune is klaar voor CrossCup in Roeselare: “Zo hoog mogelijk eindigen”

  Zondag wordt in Roeselare de West-Vlaamse manche van de CrossCup afgewerkt. Traditioneel is het ook de kwalificatiewedstrijd voor het EK veldlopen dat op 12 december in het Ierse Dublin wordt georganiseerd. Bij de mannen wordt het aan West-Vlaamse kant vooral uitkijken naar Ieperling Jonathan Goudeseune. De 23-jarige atleet van FLAC gaf in Mol met een knappe zesde plaats alvast zijn visitekaartje af. “De vorm is goed, maar een EK-selectie lijkt me niet realistisch”, klinkt het.
 1. Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”
  Voetbal derde nationale B

  Edwin Wang (KVK Wellen) wil bevestigen op Berlaar: “Moment om een kloof te slaan”

  Bij KVK Wellen heeft men er een heerlijk trainingsweekje opzitten. Hoeft niemand te verbazen na de sterke prestatie en dito winst tegen leider Racing Mechelen van afgelopen week. Edwin Wang toonde zich weer heel belangrijk op het middenveld en wil zondag die prestatie op Berlaar-Heikant herhalen. “Het zou niet kunnen, dat je pas de leider opzijzet om het dan een week later te verkwanselen tegen een tegenstrever die we normaal moeten aankunnen”, aldus Wang.