Dylan Derdaele is de aanvoerder van de Limburgers in de Porsche Carrera Cup Benelux.
Volledig scherm
Dylan Derdaele is de aanvoerder van de Limburgers in de Porsche Carrera Cup Benelux. © RV

Porsche Carrera Cup Benelux is het speelterrein van de Limburgers en zij racen thuis dit weekend met twee wedstrijden op Circuit Zolder

Autosport Porsche Carrera CupDit weekend is de Porsche Carrera Cup Benelux te gast op Circuit Zolder in de internationale DTM-meeting. Voor heel wat teams vormt deze meeting een thuisrace. De Limburgers spelen een voorname rol in het titeldebat, met vooraan Noord-Limburger Dylan Derdaele en net achter hem Hasselaar Glenn Van Parijs. In Zolder staan twee korte races van 30 minuten op het menu.

 1. Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschatten”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE b

  Emilio D’Hondt (FC Moen): “Ik denk dat er veel ploegen ons onderschat­ten”

  Van een uitstekende start gesproken: FC Moen won driemaal op rij en deelt de leidersplaats met SV Moorsele. Het team van trainer Grégory Vandenbulcke zal het wel lange tijd zonder doelman Olivier Vancoillie moeten doen. Hij brak vorige week in de thuismatch tegen SK Nieuwkerke zijn kuitbeen. Zijn jonge vervanger Emilio D’Hondt staat paraat. Moen ging op SK Geluwe overtuigend winnen met 1-3.
 2. Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessuretijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinningen”
  voetbal eerste provinciale

  Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessure­tijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinnin­gen”

  Even zag het er naar uit dat Bornem zichzelf in de voet zou schieten toen een tienkoppig Vosselaar nog op gelijke hoogte klom met nog vijf minuten op de klok, maar dankzij een hoge knal van Morris Norrée in blessuretijd hield het toch de punten thuis (2-1). Een opsteker voor Bornem dat bij het seizoensbegin tot dusver te karig werd beloond en een klein sprongetje maakt in de rangschikking.