Negen van de tien nieuwkomers met trainer Pascal Verriest.
Volledig scherm
Negen van de tien nieuwkomers met trainer Pascal Verriest. © Maxime Petit

Ploegvoorstelling KSCT Menen: “We streven naar een rustig seizoen en gaan misschien proberen te verrassen”

Voetbal 2NAIn de kantine Club 56 van tweedeklasser KSCT Menen vond zondagvoormiddag de ploegvoorstelling plaats. De fusieploeg telt tien nieuwkomers. Zaterdag was er een teambuilding. “We streven naar een rustig seizoen en gaan  misschien proberen te verrassen”, aldus trainer Pascal Verriest.

 1. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”
 2. Quinten Hermans en Laura Verdonschot duiken de Zonhovense kuil in
  Veldrijden

  Quinten Hermans en Laura Verdon­schot duiken de Zonhovense kuil in

  Belgian Cycling maakte maandag de selectie voor de Wereldbekercross in Zonhoven bekend. Zoals verwacht is het aantal Limburgers dat aan de start komt beperkt. Enkel Quinten Hermans (Tormans CX Team) en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) zijn er zondag bij. Hermans keerde deze week terug uit de VS waar hij drie wereldbekercrossen reed. Laura Verdonschot reed de voorbije weken ook in het buitenland, onder meer in Spanje en Tsjechië.