Pirmin Verhelst moet bij VV Koekelare de aanvoer naar de spitsen verzorgen.
Volledig scherm
Pirmin Verhelst moet bij VV Koekelare de aanvoer naar de spitsen verzorgen. © VDB

Pirmin Verhelst is met VV Koekelare opgeklommen naar de koppositie: “Kwaliteit genoeg om voor eerste plaats te gaan”

VOETBAL DERDE PROVINCIALE BVV Koekelare is de nieuwe leider in derde B. Na twee weken geleden al 1-3-winst in de topper tegen Ruddervoorde stuurde het afgelopen weekend voormalig leider Eernegem met een 3-2-nederlaag naar huis. De ploeg van spelverdeler Pirmin Verhelst is niet van plan om die koppositie snel af te geven.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Leuven Bears geeft stuntkwalificatie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen
  Basketbal Beker van België

  Leuven Bears geeft stuntkwali­fi­ca­tie tegen Limburg United in slotfase nog uit handen

  De 67-86-thuisnederlaag vrijdag tegen Limburg United sloeg bij Leuven Bears in als een bom. De terugwedstrijd zondag in Hasselt leek een formaliteit. De spelersgroep dacht daar evenwel helemaal anders over en toonde mentaliteit. Drie quarters lang hadden de Leuvenaren de kwalificatie voor de halve finale op zak, maar in de slotfase bleek de 61-72-zege net niet te volstaan.